Medicatieschema

Voor onze vaste patiënten stellen we zorgvuldig medicatieschema's samen die hun vaste medicatie overzichtelijk in kaart brengen. Onze collega, Lynn David, speelt hierbij een cruciale rol; zij is gespecialiseerd in het opstellen van deze schema’s. Lynn heeft een aanvullende opleiding gevolgd om haar expertise op dit gebied te verdiepen, waarmee ze zorgt voor een nauwkeurige en gepersonaliseerde aanpak. 

Deze schema's zijn bedoeld om de therapietrouw te verhogen en medicatiegebruik te optimaliseren, waardoor patiënten het maximale voordeel kunnen ondervinden van hun voorgeschreven behandelingen. Met deze gepersonaliseerde zorg streven we ernaar om de gezondheid en het welzijn van onze patiënten effectief te ondersteunen.


Vragen? Contacteer ons

Voedingsadvies

Marie-Eveline De Mey is onze in-house voedings- en hormoonexperte. Marie-Eveline heeft zich door middel van een gespecialiseerde aanvullende opleiding verdiept in voedingsleer en hormonale gezondheid. Zij staat klaar om gedegen voedingsadvies te bieden binnen de apotheek en kan daarnaast specifieke begeleiding geven bij aandoeningen die gerelateerd zijn aan hormonale disbalansen, zoals diabetes en menopauze.

Marie-Eveline's expertise maakt het mogelijk om onze patiënten niet alleen met medicatie, maar ook met levensstijl en dieetkeuzes te ondersteunen, waardoor een holistische benadering tot gezondheid wordt bevorderd. Haar vaardigheden in het aanpassen van voedingsschema's en het adviseren over de impact van hormonen op welzijn zijn een essentiële aanvulling op de farmaceutische zorg die wij bieden. Dit alles met het doel om de kwaliteit van leven van onze patiënten significant te verbeteren.

Seizoensvaccinaties

In onze apotheek bieden we ook seizoensgebonden vaccinaties aan, zoals voor griep en corona. Deze dienst verzorgen we in samenwerking met Dr. Willy De Schepper en onze verpleegkundigen Inge Van Kerckhove en Irene De Meyer. Samen zorgen zij ervoor dat de vaccinaties veilig en efficiënt worden toegediend, zodat onze patiënten beschermd zijn tegen seizoensgebonden gezondheidsrisico's. Deze service is onderdeel van onze inzet om de gemeenschap gezond te houden en preventieve zorg toegankelijk te maken.

Vragen over wanneer de vaccinatieperiodes starten? Kom gerust eens binnen in onze apotheek of contacteer ons online!

Contacteer ons